• +358 45 141 3439
  • +358 45 141 3439
  • Toimitus Eco tehtaalta 1-3 arkipäivässä (+ valittu toimitustapa)
  • Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksiin (normaali toimituksena)
  • +358 45 141 3439
  • +358 45 141 3439
  • Toimitus Eco tehtaalta 1-3 arkipäivässä (+ valittu toimitustapa)
  • Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksiin (normaali toimituksena)

Solobiol etanarae, poistuva tuote

28,80 €

12,00 €

Tuotetta varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Solobiol Etanarae

Solobiol Etanarae on tehokas ja luonnonmukainen torjunta etananoille ja kotiloille, jotka aiheuttavat tuhoja kasveille puutarhassa ja kasvihuoneessa. Paras teho saadaan, kun rakeita levitetään heti, kun etanoita tai niiden tekemiä tuhoja havaitaan.

Vaikuttava tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Se tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin, mukaan luettuna espanjan siruetanat ja lehtokotilot.


Vaikustapa

Solobiol Etanarakeen vaikutustavan ansiosta kuolleita etanoita ei jää näkyviin maanpinnalle. Etanoiden ja kotiloiden syötyään rakeet, ne vetäytyvät koloihin maan alle. Valmiste vaikuttaa vain etanoihin ja kotiloihin, joten lapset ja lemmikit voivat oleskella käsitellyllä alueella.


Käyttö

Valmistetta käytetään etanoiden ja kotiloiden torjuntaan niiden tullessa kasvustoon. Puutarhassa ja kasvihuoneessa käyttömäärä on 5 g/m2 paikkoihin, jossa etanoita ja kotiloita esiintyy. Viljelysmailla käyttömäärä on 25-50 kg/ha. Rakeet voidaan levittää esim. kastelukannulla ilman siiviläosaa eikä nitä saa joutua kasveihin.

Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa ja valmistetta voidaan käyttää enintään 4 kertaa kasvukauden aikana. Paras levitysajankohta on illalla, jolloin maan kosteus on korkeampi kuin päivälä. Silloin torjuttavat eläimet ovat aktiivisemmin liikkeellä. Valmistetta syotyään etanat lopettavat kasvien syömisen ja hakeutuvat koloihinsa.


Pakkaus

Solobiol Etanarae on valmistettu 100% kierrätettävästä muovista. Pakkauksen annostelukorkki on lapsiturvallinen, patentoitu annostelukorkki. Se tekee annostelusta helppoa ja S-muotonsa ansioista sitä on helppo käyttää.


HUOM!
Tuotemerkki muuttuu 2019 aikana Natria Etanarae ⇒ Solabiol Etanarae
Palaa kohteeseen Bokashi